Resol els dubtes sobre la teva residència

Pregunta directament als tutors i residents de Vall d’Hebron i ells resoldran les teves preguntes.

Sol·licita informació ara

Especialitza't a Vall d'Hebron

Fes la teva residència a un hospital de referència internacional

Els residents de Vall d’Hebron et presenten l’especialitat i et resolen dubtes

Jornada de Portes Obertes anul·lada

 

Arran de la situació que estem vivint aquests dies, ens hem vist obligats a anul·lar la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents.

 

Tanmateix volem ajudar-te a triar la teva futura residència. Per això, et facilitem el contacte directe amb el resident o tutor de cada especialitat triada perquè puguis resoldre tots els teus dubtes.

 

et|icon_info_alt|p

Sol·licita informació de l'especialitat que vols

fas|fa-chalkboard-teacher|

Ens posem en contacte amb tu

Un tutor o un resident es posarà en contacte en tu per resoldre tots els teus dubtes sobre cada una de les especialitats que hagis escollit.

Apostem pel futur

Som un hospital líder, reconegut entre els millors d’Europa on els pacients volen tractar-se i els professionals formar-se i treballar.

A Vall d’Hebron he pogut materialitzar
tot lo que havia estudiat, confirmar tots els tòpics que havíem comentat abans i descobrir noves oportunitats.

Juan Francisco Serra Pla

PIR

Vaig venir de Canàries expressament a formar-me al millor centre de referència de la meva especialitat. A més, la vocació és el principal motor dels seus professionals, igual que ho és per a mi.

Marina Pérez Aranguren

IIR

És el millor lloc on formar-se, et permet fer recerca i hi ha molta relació entre especialitats, això t’enriqueix. A més, és una gran família.

Blanca Borrás Bermejo

MIR

Descobreix Vall d’Hebron, un hospital de referència internacional

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.

Som la suma de cinc institucions: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Vall d’Hebron Institut de Recerca, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballem juntes amb el mateix esperit pioner i amb un objectiu comú: millorar la salut i  el benestar de les persones.

Disposem d’unitats especialitzades amb professionals de primera línia, preparats per a tractar els casos més complexes en totes les etapes de la vida, des d’abans del naixement fins a la vellesa. Contribuïm a la societat com millor sabem fer-ho: posant la suma del nostre talent al servei dels pacients d’avui i del demà.

 

Recerca, una porta oberta a la medicina del demà

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat. El nostre compromís amb la docència comprèn des de la formació de grau i postgrau a la superespecialització, el què suposa tecnologia puntera, moltes àrees monogràfiques i contacte amb altres centres d’àmbit nacional i internacional.

Som un dels deu centres del món amb major nombre d’assaigs clínics, més complexes i en fases més primerenques. Al llarg de la residència oferim formació bàsica en investigació i promovem l’inici d’experiències en aquest món. Existeix també la possibilitat de fer una rotació opcional pel Vall d’Hebron Institut de Recerca.

 

Preguntes Freqüents

Quantes guàrdies es fan al mes i a on?

Es respecta la normativa vigent pel que fa al nombre de guàrdies i festes. Estaràs integrat en un equip multidisciplinari molt ampli, amb possibilitat de consultar i aprendre de tots ells. Pots consultar més detalls de les guàrdies a l’itinerari formatiu.

Podré col·laborar amb altres serveis?

Hi ha moltes comissions interdisciplinàries que faciliten la relació, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

És fàcil arribar a Vall d'Hebron?

Vall d’Hebron està molt ben comunicat, tant a peu, com en cotxe (al costat de la Ronda de Dalt) i també en transport públic.

Es facilita la realització de la tesi doctoral?

Existeixen beques post residència per a aquells residents que hagin mostrat al llarg de la seva formació interès en el camp de la investigació formant-se i participant en algun projecte.

Té una bona biblioteca?

Disposem d’una a Biblioteca recentment reformada, convertida en un espai de cocreació, col·laboració i treball en grup amb accés a la més moderna tecnologia per accedir als millors recursos bibliogràfics i documentals a la literatura científica. A més, tenim accés remot a tots aquests recursos.

Per què especialitzar-me a Vall d'Hebron?

A Vall d’Hebron som més de 9.000 professionals, 2.000 investigadors, atenem més de 1.200.000 pacients a l’any, 260.000 urgències i portem a terme més de 450 trasplantaments a l’any. Un Campus ple d’oportunitats.

Envia les teves preguntes

Envia fàcilment totes les preguntes que tinguis d’una especialitat. Després et contactarà el tutor i / o resident d’aquesta especialitat perquè puguis tenir un canal directe de comunicació amb ells.

Residents Contacte directe - CA
Escribe o selecciona la especialidad en la que tienes interés. Si quieres más de una, puedes enviar el formulario tantas veces como desees.
Qui vols que contacti amb tu? *

Responsable: Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de professionals de Vall d’Hebron per resoldre dubtes via correu electrònic.
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.