Especialitza't a Vall d'Hebron

Fes la teva residència a un hospital de referència internacional

Jornada de

Portes Obertes per a futurs residents de Pediatria

Vine a informar-te i descobreix com serà la teva residència a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Vine a la Jornada de portes obertes i coneix de primera mà als professionals de Pediatria.

et|icon_pin_alt|

Sala d'Actes Hospital Infantil

et|icon_table|

3 i 11 d'abril

et|icon_clock_alt|}

15.00 h

  • Informació general a la Sala d’actes de l’Hospital Infantil.
  • Visita guiada amb els tutors a l’Hospital Infantil.

Apostem pel futur

Som un hospital líder, reconegut entre els millors d’Europa on els pacients volen tractar-se i els professionals formar-se i treballar.

A Vall d’Hebron he pogut materialitzar
tot lo que havia estudiat, confirmar tots els tòpics que havíem comentat abans i descobrir noves oportunitats.

Juan Francisco Serra Pla

PIR

Vaig venir de Canàries expressament per a formar-me al millor centre de referència de la meva especialitat. A més, la vocació és el principal motor dels seus professionals, igual que ho és per a mi.

Marina Pérez Aranguren

IIR

És el millor lloc on formar-se, et permet fer recerca i hi ha molta relació entre especialitats, això t’enriqueix. A més, és una gran família.

Blanca Borrás Bermejo

MIR

Descobreix Vall d’Hebron, un hospital de referència internacional

Som un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.

Som la suma de quatre institucions: Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vall d’Hebron Institut de Recerca, Vall d’Hebron Institut d’Oncologia i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya. Treballem juntes amb el mateix esperit pioner i amb un objectiu comú: millorar la salut i  el benestar de las persones.

Disposem d’unitats especialitzades amb professionals de primera línia, preparats per a tractar els casos més complexes en totes les etapes de la vida, des d’abans del naixement fins a la vellesa. Contribuïm a la societat com millor sabem fer-ho: posant la suma del nostre talent al servei dels pacients d’avui i del demà.

 

Recerca, una porta oberta a la medicina del demà

L’ Hospital Universitari Vall d’Hebron és el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat. El nostre compromís amb la docència comprèn des de la formació de grau i postgrau a la superespecialització, el què suposa tecnologia puntera, moltes àrees monogràfiques i contacte amb altres centres d’àmbit nacional i internacional.

Som un dels deu centres del món amb major nombre d’assajos clínics, més complexes i en fases més primerenques. Al llarg de la residència oferim formació bàsica en investigació i promovem l’inici d’experiències en aquest món. Existeix també la possibilitadt de fer una rotació opcional pel Vall d’Hebron Institut de Recerca.

 

Preguntes Freqüents

Quantes guàrdies es fan al mes i a on?

Es respecta la normativa vigent pel que fa al nombre de guàrdies i festes. Estaràs integrat en un equip multidisciplinari molt ampli, amb possibilitat de consultar i aprendre¡e de tots ells. Pots consultar més detalls de las guàrdies a l’itinerari formatiu.

Podré col·laborar amb altres serveis?

Hi ha moltes comissions interdisciplinàries que faciliten la relació, col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

És fàcil arribar a Vall d'Hebron?

Vall d’Hebron està molt ben comunicat, tant a peu, com en cotxe (al costat de la Ronda de Dalt) i també en transport públic.

Es facilita la realització de la tesi doctoral?

Existeixen beques post residència per a aquells residents que hagin mostrat interès en el camp de la investigació al llarg de la seva formació participant en algun projecte.

Té una bona biblioteca?

Disposem d’una a Biblioteca recentment reformada, convertida en un espai de co creació, col·laboració i treball en grup amb accés a la més moderna tecnologia per a accedir als mollors recursos bibiliogràfics i documentals a la literatura científica. A més, tenim accés remota tots aquests recursos.

Per què especialitzar-me a Vall d'Hebron?

A Vall d’Hebron som més de 9.000 professionals, 2.000 investigadors, atenem més de 1.200.000 pacients a l’any, 260.000 urgències i portem a terme més de 450 trasplantaments a l’any. Un Campus ple d’oportunitats.