Especialitza't a Vall d'Hebron

Fes la teva residència a un hospital de referència internacional

Els residents de Vall d’Hebron et presenten l’especialitat i et resolen dubtes

Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada

El Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada està integrat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i dona servei d’una manera transversal a la institució. Forma un dels pilars de la Direcció de Docència de l’Hospital.

La missió del centre és situar Vall d’Hebron com a hospital referent en la utilització de la simulació en els programes d’entrenament com a model d’eficiència formativa. És per això que treballa per facilitar les activitats assistencials, docents, de recerca i innovació relacionades amb la simulació que puguin tenir un impacte directe en la millora de la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients, així com per potenciar la metodologia docent innovadora relacionada amb simulació.

Jornades de Portes Obertes 

Et vas perdre les Jornades de Portes Obertes 2021? En el següent enllaç trobaràs la recopilació de totes les xerrades. Sota cada vídeo podràs veure un llistat i el minut exacte en què apareix cada especialitat.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!

 

Volem ajudar-te a triar la teva futura residència. Per això, et facilitem el contacte directe amb el resident o tutor de cada especialitat triada perquè puguis resoldre tots els teus dubtes.

 

et|icon_info_alt|p

Sol·licita informació de l'especialitat que vols

fas|fa-chalkboard-teacher|

Ens posem en contacte amb tu

Un tutor o un resident es posarà en contacte en tu per resoldre tots els teus dubtes sobre cada una de les especialitats que hagis escollit.

Contacta amb nosaltres!

Residents Contacte directe - CA
Escribe o selecciona la especialidad en la que tienes interés. Si quieres más de una, puedes enviar el formulario tantas veces como desees.
Qui vols que contacti amb tu? *

Apostem pel futur

Som un hospital líder, reconegut entre els millors d’Europa on els pacients volen tractar-se i els professionals formar-se i treballar.

La residència m’ha permès formar-me tant en coneixements com en habilitats terapèutiques. En l’àmbit personal implica tot un procés de canvi i, en el social, clarament un guany.

Eudald Castell Panisello

PIR

Sense cap mena de dubte tornaria a escollir Vall d’Hebron com a centre per especialitzar-me en pediatria. L’Hospital Infantil ofereix tot un ventall d’oportunitats que et permeten descobrir la infermeria pediàtrica i formar-te en tots els seus àmbits per tal de poder oferir unes cures de qualitat.

Judith Cuenca Romero

IIR

Ser resident en Farmàcia Hospitalària en aquest centre permet adquirir una formació completa i de qualitat, així com la possibilitat de col·laborar en infinits projectes de recerca i oportunitats formatives de gran interès.

María Larrosa García

FIR

Descobreix Vall d’Hebron, un hospital de referència internacional

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà.

Som la suma de cinc institucions: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Vall d’Hebron Institut de Recerca, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia, el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballem juntes amb el mateix esperit pioner i amb un objectiu comú: millorar la salut i  el benestar de les persones.

Disposem d’unitats especialitzades amb professionals de primera línia, preparats per tractar els casos més complexos en totes les etapes de la vida, des d’abans del naixement fins a la vellesa. Contribuïm a la societat com millor sabem fer-ho: posant la suma del nostre talent al servei dels pacients d’avui i del demà.

 

Recerca, una porta oberta a la medicina del demà

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat. El nostre compromís amb la docència comprèn des de la formació de grau i postgrau fins a la superespecialització, el què suposa tecnologia puntera, moltes àrees monogràfiques i contacte amb altres centres d’àmbit nacional i internacional.

Som un dels deu centres del món amb major nombre d’assaigs clínics, més complexes i en fases més primerenques. Al llarg de la residència oferim formació bàsica en investigació i promovem l’inici d’experiències en aquest món. Existeix també la possibilitat de fer una rotació opcional pel Vall d’Hebron Institut de Recerca.

 

Preguntes Freqüents

Quantes guàrdies es fan al mes i a on es fan?

Es respecta la normativa vigent pel que fa al nombre de guàrdies i festes. Estaràs integrat en un equip multidisciplinari molt ampli, amb la possibilitat de consultar i aprendre de tots ells. Pots consultar més detalls de les guàrdies a l’itinerari formatiu.

Podré col·laborar amb altres serveis?

Hi ha moltes comissions interdisciplinàries que faciliten la relació, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

És fàcil arribar a Vall d'Hebron?

Vall d’Hebron està molt ben comunicat, tant a peu com amb cotxe (al costat de la Ronda de Dalt), i també amb transport públic.

Es facilita la realització de la tesi doctoral?

Existeixen beques post residència per a aquells residents que hagin mostrat al llarg de la seva formació interès en el camp de la investigació formant-se i participant en algun projecte.

Té una bona biblioteca?

Disposem d’una a Biblioteca recentment reformada, convertida en un espai de cocreació, col·laboració i treball en grup amb accés a la més moderna tecnologia per accedir als millors recursos bibliogràfics i documentals a la literatura científica. A més, tenim accés remot a tots aquests recursos.

Per què especialitzar-me a Vall d'Hebron?

A Vall d’Hebron som més de 9.000 professionals, 2.000 investigadors, atenem més de 1.200.000 pacients a l’any, 260.000 urgències i portem a terme més de 450 trasplantaments a l’any. Un Campus ple d’oportunitats.